KARAKTER - portfolio - Wijnhandel Ghoos
Karakter ontwierp voor Wijnhandel Ghoos verschillende soorten drukwerk zoals folders, relatiegeschenken, naamkaartjes en nog veel meer. Allemaal even smaakvol en fris als de wijnen van Wijnhandel Ghoos zelf.
KARAKTER, Wijnhandel Ghoos, ontwerp, vormgeving, wijn, print
405
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-405,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1

Wijnhandel Ghoos

Wie?

Wijn is hun vak: hun ervaring, opleiding en passie voor deze drank maken dat ze klanten met raad en daad bijstaan. Al meer dan 30 jaar proeven en selecteren ze hun wijnen zelf. Wijnhandel Ghoos is dan ook een begrip in Laakdal en omstreken.

 

Waarom?

Omdat klanten tegenwoordig niet alleen belang hechten aan lekkere wijnen, maar ook aan een leuke beleving en een aantrekkelijke presentatie. En die presentatie start al bij het zien van de folders en ander drukwerk!

 

Wat?

Karakter ontwierp verschillende soorten drukwerk zoals folders, relatiegeschenken, naamkaartjes en nog veel meer. Allemaal even smaakvol en fris als de wijnen van Wijnhandel Ghoos zelf.

 

Op zoek naar ontwerpen voor je drukwerk voor je eigen zaak? Bel, mail of sms mij dan gerust voor een vrijblijvend gesprek. Liefst mét een glaasje wijn.

Klant

Wijnhandel Ghoos

Category

Branding & Identity, Print design