KARAKTER - portfolio - Trouw Nathalie & Jan
Jan & Nathalie zijn 2 jonge mensen die in hun leven al veel goede beslissingen gemaakt hebben, waarvan veruit de beste toch de beslissing was om met elkaar te trouwen. En de keuze voor KARAKTER voor al hun trouwontwerpen, natuurlijk… Naast de uitnodigingen ontwierp KARAKTER ook de save-the-date, de menu- en drankenkaart, de visual voor het gastenboek, de verschillende wegwijzers en de unieke stempels.
KARAKTER, Trouw Nathalie & Jan, ontwerp, vormgeving, uitnodiging, huwelijk, save the date
372
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-372,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1

Trouw Nathalie & Jan

Wie?

Jan & Nathalie zijn 2 jonge mensen die in hun leven al veel goede beslissingen gemaakt hebben, waarvan veruit de beste toch de beslissing was om met elkaar te trouwen. En de keuze voor KARAKTER voor al hun trouwontwerpen, natuurlijk…

 

Waarom?

Omdat het altijd fijn is voor de gasten als de designs op het huwelijk (bijna) even mooi zijn als het gelukkige paar zelf.

 

Wat?

Naast de uitnodigingen ontwierp KARAKTER ook de save-the-date, de menu- en drankenkaart, de visual voor het gastenboek, de verschillende wegwijzers en de unieke stempels.

 

Verliefd op deze ontwerpen en nood aan drukwerk voor je eigen huwelijk? Ik wacht hartstochtelijk op een telefoontje of mail van jou.

Klant

Nathalie & Jan

Category

Branding & Identity, Print design