KARAKTER - portfolio - Tennisclub Ham
KARAKTER ontwikkelde een dynamische website waar men enerzijds heel eenvoudig de tarieven en mogelijkheden kan raadplegen, lid kan worden of een terrein kan reserveren. De mooie grote sfeerbeelden doen zelfs de grootste couch potato zin krijgen om te sporten. Tennisclub Ham is een bruisende club met 6 outdoor terreinen uit Advantage Red Court, 4 indoor terreinen en een gezellig terras waar ook fietstoeristen en vrienden graag samenkomen. Met meer dan 600 leden is deze tennisclub een vaste waarde in de omgeving van Ham.
KARAKTER, Tennisclub, Ham, ontwerp, vormgeving, website, tennis, sport
378
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-378,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1

Tennisclub Ham

Wie?

Tennisclub Ham is een bruisende club met 6 outdoor terreinen uit Advantage Red Court, 4 indoor terreinen en een gezellig terras waar ook fietstoeristen en vrienden graag samenkomen. Met meer dan 600 leden is deze tennisclub een vaste waarde in de omgeving van Ham.

 

Waarom?

Omdat het belangrijk is om het ledenaantal nog meer te doen uitbreiden en bestaande leden makkelijk te laten reserveren. En omdat je met een duidelijke website een aanzienlijke “advantage” hebt ten opzichte van je tegenstanders.

 

Wat?

KARAKTER ontwikkelde een dynamische website waar men enerzijds heel eenvoudig de tarieven en mogelijkheden kan raadplegen, lid kan worden of een terrein kan reserveren. De mooie grote sfeerbeelden doen zelfs de grootste couch potato zin krijgen om te sporten.

 

Zin in een stevige rally van briefing – design – feedback met als eindscore een dynamische website? Daag me uit via bram@krktr.be.

Klant

Tennisclub Ham

Category

Webdesign