KARAKTER - portfolio - R-Consult
R-Consult is een jonge en dynamische onderneming actief in de nieuwbouw- en renovatiesector, zowel voor particulieren als voor bedrijven. KARAKTER bouwde de website met een fundament van responsive design, verstevigd door vlotte copywriting en afgewerkt met de nodige functionaliteiten. 
KARAKTER, R-Consult, ontwerp, vormgeving, website
355
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-355,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1

R-Consult

Wie?

R-Consult is een jonge en dynamische onderneming actief in de nieuwbouw- en renovatiesector, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

 

Waarom?

Omdat elke bouwheer weet dat een stevige basis belangrijk is voor een mooi resultaat en dus een grafische vormgever kiest die weet dat een sterke website belangrijk is voor een succesvolle communicatie.

 

Wat?

KARAKTER bouwde de website met een fundament van responsive design, verstevigd door vlotte copywriting en afgewerkt met de nodige functionaliteiten.

 

Zie jij zo’n constructieve samenwerking ook wel zitten? Stuur me dan gerust een e-mail via bram@karakter.be voor een vrijblijvende kennismaking.

Klant

R-Consult

Category

Webdesign