KARAKTER - portfolio - Mini-Spa
KARAKTER ontwikkelde voor Mini-Spa een logo met een gouden touch en een bubbly effect. Het logo werd zowel in de Mini-Spa zelf, alsook online doorgetrokken. De nieuwe website bevat veel informatie, een webshop en een reservatietool.
KARAKTER, Mini-Spa, ontwerp, vormgeving, website, logo, print, huisstijl
392
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-392,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1

Mini-Spa

Wie?

Mini-Spa in Herk-de-Stad is dé plaats waar mama/papa en baby samen heerlijk tot rust kunnen komen. Dankzij het warme, chloorvrije water in de jacuzzi kan de baby zich vrij bewegen en bevordert dit de motorisch en mentale ontwikkeling. De babymassage laat ouder en kind genieten en zorgt ervoor dat de band nog versterkt wordt.

 

Waarom?

Omdat we vinden dat niet alleen de baby’s mogen genieten, maar ook de ouders. Niet van een massage, maar van een mooi logo, een toffe huisstijl en een aangename website waar ze makkelijk een sessie kunnen boeken voor zichzelf of een cadeaubon aankopen voor een babyborrel of kraambezoek. Het ideale babygeschenk!

 

Wat?

KARAKTER ontwikkelde in eerste instantie het logo met een gouden touch en een bubbly effect. De kindjes en hun ontspanning staan hier centraal dus het logo mocht een royale uitstraling hebben. Het logo werd zowel in de Mini-Spa zelf, alsook online doorgetrokken. De nieuwe website bevat veel informatie, een webshop en een reservatietool.

 

Ook interesse om je zaak eens te laten verwennen door middel van een nieuw logo of website? Neem contact op via bram@krktr.be voor een ontspannen meeting. Met of zonder komkommers.

Klant

Mini-Spa

Category

Branding & Identity, Logo design, Print design, Webdesign