KARAKTER - portfolio - Markt II
KARAKTER ontwierp een logo dat even modern, stijlvol en speels is als de keuken van Markt II zelf. Wel enkel klaar om ieders oog te verwennen met kleurcombinaties van de bovenste plank. Omdat klanten tegenwoordig niet alleen belang hechten aan lekkere gerechten, maar ook aan een leuke beleving en een aantrekkelijke presentatie. En die presentatie start al bij het zien van de gevel en het bijhorende logo.
KARAKTER, Markt II, ontwerp, vormgeving, logo, naamkaartje, huisstijl, restaurant
367
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-367,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1

Markt II

Wie?

Markt II is een stijlvol en modern restaurant uit Tessenderlo met een speelse keuken. Klaar om ieders oog en tong te verwennen met smaakcombinaties van de bovenste plank.

 

Waarom?

Omdat klanten tegenwoordig niet alleen belang hechten aan lekkere gerechten, maar ook aan een leuke beleving en een aantrekkelijke presentatie. En die presentatie start al bij het zien van de gevel en het bijhorende logo.

 

Wat?

KARAKTER ontwierp een logo dat even modern, stijlvol en speels is als de keuken van Markt II zelf. Wel enkel klaar om ieders oog te verwennen met kleurcombinaties van de bovenste plank.

 

Zin gekregen in een nieuw logo voor je eigen (culinaire) zaak? Bel, mail of sms mij dan gerust voor een vrijblijvend gesprek. Een etentje mag ook.

Klant

Markt II

Category

Branding & Identity, Logo design, Print design