KARAKTER - portfolio - Ard'envie
KARAKTER ontwierp de website voor Ard'envie en zorgt er zo voor dat je zelfs bij je thuis het gevoel krijgt dat je al in Ard’envie bent. Zachtgroene kleuren en elegante fonts doen je zin krijgen in de Ardennen. Ard’envie is een bed & breakfast en vakantiewoning gelegen te midden van het Natuurpark van de Twee Ourthes langs de Belgisch-Luxemburgse grens.
KARAKTER, Ard'envie, ontwerp, vormgeving, website, B&B, vakantiewoning
361
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-361,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1

Ard’envie

Wie?

Ard’envie is een bed & breakfast en vakantiewoning gelegen te midden van het Natuurpark van de Twee Ourthes, in het noordoostelijk gedeelte van de provincie Luxemburg en langs de Belgisch-Luxemburgse grens.

 

Waarom?

Omdat er niets zo belangrijk is aan een B&B of vakantiewoning om een website te hebben waar mensen snel en eenvoudig het aanbod kunnen doorpluizen, aanschouwen én boeken.

 

Wat?

KARAKTER ontwierp de website en zorgt er zo voor dat je zelfs bij je thuis het gevoel krijgt dat je al in Ard’envie bent. Zachtgroene kleuren en elegante fonts doen je zin krijgen in de Ardennen.

 

Wil jij ook een website waarbij je op je twee oren kan slapen? Reserveer dan nu een vrijblijvende meeting (met of zonder ontbijt), telefonisch of via mail.

Klant

Ard'envie

Category

Webdesign