KARAKTER - portfolio - 10 jaar JH De Stip
Om 10 jaar JH De Stip wat meer in de verf te zetten werd er een apart logo gemaakt. Dit logo kwam dan ook terug op de affiche, flyers, tote bags en stickers. KARAKTER zorgde voor de opvolging en de kwaliteitscontrole van dit drukwerk.
KARAKTER, 10 jaar, JH De Stip, ontwerp, vormgeving, logo, affiche, flyer, tote bag, sticker
258
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-258,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1

10 jaar JH De Stip

Wie?

Jeugdhuis De Stip in Ham trekt al tien jaar jongeren met verschillende interesses aan om samen te genieten van een lekker drankje, goed gezelschap, een toffe thema-avond of een ouderwetse fuif. Om deze tien jaar te vieren trok het jeugdhuis met een omgebouwde caravan door de vier deelgemeenten van Ham.

 

Waarom?

Omdat een feestelijke communicatie nog meer zin doet krijgen om eens langs te gaan in een van de vier pop-op jeugdhuizen. En omdat het zonde zou zijn als de Hammenaars pas achteraf moesten beseffen dat ze het topfeestje gemist hadden.

 

Wat?

Om dit speciaal evenement wat meer in de verf te zetten werd er een apart logo gemaakt. Dit logo kwam dan ook terug op de affiche, flyers, tote bags en stickers. KARAKTER zorgde voor de opvolging en de kwaliteitscontrole van dit drukwerk.

 

Viert jouw organisatie binnenkort ook een feestje? Nodig eens een karakterkop uit! Contacteer mij gerust voor een vrijblijvende eerste babbel.

Klant

Jeugdhuis De Stip

Category

Branding & Identity, Campagne, Logo design, Print design