KARAKTER - portfolio - geboortekaartje Maud
Naast het kaartje voor de geboorte van Maud werden er ook stickertjes gemaakt voor op de bedankjes voor alle bezoekers te kleven door KARAKTER gemaakt. It’s all in the details.
KARAKTER, geboortekaartje, Maud, ontwerp, vormgeving, sticker
68
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-68,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Geboortekaartjes

Wie?

Geboortekaartjes in alle soorten vormen en kleuren. Maar altijd met karakter.

 

Waarom?

Omdat er wel eens gezegd wordt dat men nooit een tweede kans krijgt om een eerste indruk na te laten. Niets is dus belangrijker dan een geboortekaartje dat de persoonlijkheid van de ouders & de baby helemaal typeert. En dat ook binnen 20 jaar zonder schaamte nog eens kan bovengehaald worden.

 

Wat?

KARAKTER ontwierp het geboortekaartje van zowel Maud, als haar zusje Liv. Ook werd het design en drukwerk voorzien voor de stickertjes om op de bedankjes voor alle bezoekers te kleven. It’s all in the (little) details.

 

Zijn jullie ook in blijde verwachting? Ik help graag! Met het geboortekaartje, welteverstaan. Bel, schrijf, mail of sms mij voor een vrijblijvende kennismaking.

Klant

Varia

Category

Branding & Identity, Print design